Κρητη Σεισμοσ / Σεισμός έγινε αισθητός και στα Χανιά | Χάρτης - Ο σεισμός στην κρήτη αιφνιδίασε και τους σεισμολόγους, που ναι μεν περίμεναν σεισμό, αλλά όχι τόσο μεγάλο.

Σύμφωνα με το γεωδυναμικό το εστιακό βάθος είναι 10 χιλιόμετρα. Ανησυχία επικρατεί στην κρήτη μετά την φονική σεισμική δόνηση των 5,8 ρίχτερ που «χτύπησε» το αρκαλοχώρι ηρακλείου και είχε σαν συνέπεια να . Ζημιές στην περιοχή του αρκαλοχωρίου προκάλεσε ο σεισμός των 5,8 ρίχτερ που σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας . Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ έγινε στις 09:17 στο ηράκλειο κρήτης. Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης, με επίκεντρο 23 χλμ.

Ισχυρή σεισμική δόνηση 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε στις 9:17, 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης της άρβης στο ηράκλειο κρήτης, όπως ανακοίνωσε . Φωτιά σε σπίτι στα Χανιά - Μια 36χρονη στο νοσοκομείο
Φωτιά σε σπίτι στα Χανιά - Μια 36χρονη στο νοσοκομείο from www.newsit.gr
Ανησυχία επικρατεί στην κρήτη μετά την φονική σεισμική δόνηση των 5,8 ρίχτερ που «χτύπησε» το αρκαλοχώρι ηρακλείου και είχε σαν συνέπεια να . Ισχυρή σεισμική δόνηση 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε στις 9:17, 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης της άρβης στο ηράκλειο κρήτης, όπως ανακοίνωσε . Σύμφωνα με το γεωδυναμικό το εστιακό βάθος είναι 10 χιλιόμετρα. Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ έγινε στις 09:17 στο ηράκλειο κρήτης. Ο σεισμός έγινε έντονα αισθητός στο νησί. Ισχυρός σεισμός μεγέθους 5,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 9:17π.μ στη νοτιοανατολική κρήτη. Ο σεισμός στην κρήτη αιφνιδίασε και τους σεισμολόγους, που ναι μεν περίμεναν σεισμό, αλλά όχι τόσο μεγάλο. Ζημιές στην περιοχή του αρκαλοχωρίου προκάλεσε ο σεισμός των 5,8 ρίχτερ που σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας .

Σύμφωνα με το γεωδυναμικό το εστιακό βάθος είναι 10 χιλιόμετρα.

Ζημιές στην περιοχή του αρκαλοχωρίου προκάλεσε ο σεισμός των 5,8 ρίχτερ που σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας . Ο σεισμός έγινε έντονα αισθητός στο νησί. Ανησυχία επικρατεί στην κρήτη μετά την φονική σεισμική δόνηση των 5,8 ρίχτερ που «χτύπησε» το αρκαλοχώρι ηρακλείου και είχε σαν συνέπεια να . Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην κρήτη το πρωί της δευτέρας 27 σεπτεμβρίου 2021 μεγέθους 5,8 ρίχτερ. Iσχυρός σεισμός στην σημειώθηκε στις 9:17 το πρωί της δευτέρας στην κρήτη. Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης, με επίκεντρο 23 χλμ. Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ έγινε στις 09:17 στο ηράκλειο κρήτης. Ισχυρή σεισμική δόνηση 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε στις 9:17, 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης της άρβης στο ηράκλειο κρήτης, όπως ανακοίνωσε . Σύμφωνα με το γεωδυναμικό το εστιακό βάθος είναι 10 χιλιόμετρα. Ισχυρός σεισμός μεγέθους 5,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 9:17π.μ στη νοτιοανατολική κρήτη. Ο σεισμός στην κρήτη αιφνιδίασε και τους σεισμολόγους, που ναι μεν περίμεναν σεισμό, αλλά όχι τόσο μεγάλο.

Iσχυρός σεισμός στην σημειώθηκε στις 9:17 το πρωί της δευτέρας στην κρήτη. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό το εστιακό βάθος είναι 10 χιλιόμετρα. Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ έγινε στις 09:17 στο ηράκλειο κρήτης. Ο σεισμός έγινε έντονα αισθητός στο νησί. Ισχυρός σεισμός μεγέθους 5,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 9:17π.μ στη νοτιοανατολική κρήτη.

Ο σεισμός έγινε έντονα αισθητός στο νησί. Νέα σεισμική δόνηση τη νύχτα νότια της Κρήτης
Νέα σεισμική δόνηση τη νύχτα νότια της Κρήτης from www.zarpanews.gr
Ζημιές στην περιοχή του αρκαλοχωρίου προκάλεσε ο σεισμός των 5,8 ρίχτερ που σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας . Ο σεισμός στην κρήτη αιφνιδίασε και τους σεισμολόγους, που ναι μεν περίμεναν σεισμό, αλλά όχι τόσο μεγάλο. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό το εστιακό βάθος είναι 10 χιλιόμετρα. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην κρήτη το πρωί της δευτέρας 27 σεπτεμβρίου 2021 μεγέθους 5,8 ρίχτερ. Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης, με επίκεντρο 23 χλμ. Ανησυχία επικρατεί στην κρήτη μετά την φονική σεισμική δόνηση των 5,8 ρίχτερ που «χτύπησε» το αρκαλοχώρι ηρακλείου και είχε σαν συνέπεια να . Iσχυρός σεισμός στην σημειώθηκε στις 9:17 το πρωί της δευτέρας στην κρήτη. Ισχυρή σεισμική δόνηση 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε στις 9:17, 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης της άρβης στο ηράκλειο κρήτης, όπως ανακοίνωσε .

Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην κρήτη το πρωί της δευτέρας 27 σεπτεμβρίου 2021 μεγέθους 5,8 ρίχτερ.

Ο σεισμός στην κρήτη αιφνιδίασε και τους σεισμολόγους, που ναι μεν περίμεναν σεισμό, αλλά όχι τόσο μεγάλο. Ισχυρή σεισμική δόνηση 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε στις 9:17, 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης της άρβης στο ηράκλειο κρήτης, όπως ανακοίνωσε . Ανησυχία επικρατεί στην κρήτη μετά την φονική σεισμική δόνηση των 5,8 ρίχτερ που «χτύπησε» το αρκαλοχώρι ηρακλείου και είχε σαν συνέπεια να . Ισχυρός σεισμός μεγέθους 5,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 9:17π.μ στη νοτιοανατολική κρήτη. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην κρήτη το πρωί της δευτέρας 27 σεπτεμβρίου 2021 μεγέθους 5,8 ρίχτερ. Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης, με επίκεντρο 23 χλμ. Iσχυρός σεισμός στην σημειώθηκε στις 9:17 το πρωί της δευτέρας στην κρήτη. Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ έγινε στις 09:17 στο ηράκλειο κρήτης. Ο σεισμός έγινε έντονα αισθητός στο νησί. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό το εστιακό βάθος είναι 10 χιλιόμετρα. Ζημιές στην περιοχή του αρκαλοχωρίου προκάλεσε ο σεισμός των 5,8 ρίχτερ που σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας .

Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ έγινε στις 09:17 στο ηράκλειο κρήτης. Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης, με επίκεντρο 23 χλμ. Ανησυχία επικρατεί στην κρήτη μετά την φονική σεισμική δόνηση των 5,8 ρίχτερ που «χτύπησε» το αρκαλοχώρι ηρακλείου και είχε σαν συνέπεια να . Ζημιές στην περιοχή του αρκαλοχωρίου προκάλεσε ο σεισμός των 5,8 ρίχτερ που σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας . Ισχυρός σεισμός μεγέθους 5,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 9:17π.μ στη νοτιοανατολική κρήτη.

Σύμφωνα με το γεωδυναμικό το εστιακό βάθος είναι 10 χιλιόμετρα. Είναι σφαίρα που καρφώθηκε σε αυτοκίνητο μετά από
Είναι σφαίρα που καρφώθηκε σε αυτοκίνητο μετά από from www.newsit.gr
Ζημιές στην περιοχή του αρκαλοχωρίου προκάλεσε ο σεισμός των 5,8 ρίχτερ που σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας . Iσχυρός σεισμός στην σημειώθηκε στις 9:17 το πρωί της δευτέρας στην κρήτη. Ο σεισμός έγινε έντονα αισθητός στο νησί. Ισχυρή σεισμική δόνηση 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε στις 9:17, 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης της άρβης στο ηράκλειο κρήτης, όπως ανακοίνωσε . Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης, με επίκεντρο 23 χλμ. Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ έγινε στις 09:17 στο ηράκλειο κρήτης. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην κρήτη το πρωί της δευτέρας 27 σεπτεμβρίου 2021 μεγέθους 5,8 ρίχτερ. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό το εστιακό βάθος είναι 10 χιλιόμετρα.

Σύμφωνα με το γεωδυναμικό το εστιακό βάθος είναι 10 χιλιόμετρα.

Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ έγινε στις 09:17 στο ηράκλειο κρήτης. Ανησυχία επικρατεί στην κρήτη μετά την φονική σεισμική δόνηση των 5,8 ρίχτερ που «χτύπησε» το αρκαλοχώρι ηρακλείου και είχε σαν συνέπεια να . Ισχυρός σεισμός μεγέθους 5,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 9:17π.μ στη νοτιοανατολική κρήτη. Iσχυρός σεισμός στην σημειώθηκε στις 9:17 το πρωί της δευτέρας στην κρήτη. Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης, με επίκεντρο 23 χλμ. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην κρήτη το πρωί της δευτέρας 27 σεπτεμβρίου 2021 μεγέθους 5,8 ρίχτερ. Ο σεισμός στην κρήτη αιφνιδίασε και τους σεισμολόγους, που ναι μεν περίμεναν σεισμό, αλλά όχι τόσο μεγάλο. Ο σεισμός έγινε έντονα αισθητός στο νησί. Ζημιές στην περιοχή του αρκαλοχωρίου προκάλεσε ο σεισμός των 5,8 ρίχτερ που σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας . Σύμφωνα με το γεωδυναμικό το εστιακό βάθος είναι 10 χιλιόμετρα. Ισχυρή σεισμική δόνηση 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε στις 9:17, 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης της άρβης στο ηράκλειο κρήτης, όπως ανακοίνωσε .

Κρητη Σεισμοσ / Σεισμός έγινε αισθητός και στα Χανιά | Χάρτης - Ο σεισμός στην κρήτη αιφνιδίασε και τους σεισμολόγους, που ναι μεν περίμεναν σεισμό, αλλά όχι τόσο μεγάλο.. Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ έγινε στις 09:17 στο ηράκλειο κρήτης. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην κρήτη το πρωί της δευτέρας 27 σεπτεμβρίου 2021 μεγέθους 5,8 ρίχτερ. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό το εστιακό βάθος είναι 10 χιλιόμετρα. Ισχυρός σεισμός μεγέθους 5,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 9:17π.μ στη νοτιοανατολική κρήτη. Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης, με επίκεντρο 23 χλμ.